Ensembles

.

RabbiT & HaaS is een piano duo sinds 2014. Lange tijd hebben Tamara Laverman en Hanke Scheffer samen gestudeerd. Tijdens de studie ontstond de liefde voor hedendaagse klassieke muziek. Samenwerkingen met componisten als Jan-Peter de Jager en Ivo van Emmerik gingen zij aan. Net als de bruisende samenwerking met de 2 slagwerkers Robert Bullinga en Helmer Bijl. Concerten van Laverman & Scheffer zorgen altijd voor een lach op het gezicht en een nieuwe kijk op klassieke muziek.
Foto: Tamara Laverman
Harmen Severiens (bariton) & Hanke Scheffer vormen sinds 2019 een liedduo. Ze hebben Schubert’s Winterreise en liederen van o.a. Sibelius en Grieg op hun repertoire staan. De liefde voor de natuur zoeken zij graag terug in de werken die ze uitvoeren. Combinaties van duo stukken en werken voor piano solo vormen het uitgangspunt van de concerten.
Foto: Tamara Laverman
Lieke van Oostenbrugge (mezzosopraan) & Hanke Scheffer werken sinds 2014 met veel plezier samen. Ze hebben vele masterclasses gevolgd bij o.a. Thomas Oliemans, Massimo Cottica en Harry van Berne. Daarnaast intensieve coachings en lessen ontvangen van Marien van Nieukerken. Het repertoire loopt uiteen van Bach tot Debussy en van Zemlinsky tot Grieg.